18 oktober 2007

We varen dit jaar toch nog mee aan een evenement(tje) 'De PinguinCup' van WSV Almerehaven (30 september en 7, 14 en 21 oktober). Deze Pinguinzondagen staan tot dusver in het teken van weinig wind (1-2bft), maar veel zon. Door de matige tot zeer matige wind worden we uitgedaagd om geconcentreerd te varen en te zoeken naar de windvelden op het water. Net zo divers als de competitie is, zijn tot dusver ook onze resultaten.

 

26 september 2007

Met de zomer voorbij kunnen we al bijna weer terugblikken op een mooi zeilseizoen 2007. Het hoogte punt dit jaar blijft de overall overwinning in de Ronde om Noord Holland. Maar ook de wedstrijden van de Gooierhaven, hebben wij met plezier gevaren. Maar voordat de Wrigley straks weer in de loods verdwijnt voor enkele maanden, hebben wij nog wat wedstrijdjes in de planning. Ook gaan we dit jaar weer matchracen met de Mary Bryant!

 

1 juli 2007

De eerste (nacht)wedstrijden van dit jaar, de Nacht van Spakenburg en de Ronde om Noord Holland, zijn we alweer gevaren. Twee wedstrijden met schitterende resultaten!

Ook de met Hemelvaart gevaren Spiegelrace staat vermeld. De foto's van de wedstrijden volgen snel in de fotogalerie.

 

24 mei 2006 

Na een lange winter van werken aan de technische verbeteringen aan de Wrigley, is het zeilseizoen inmiddels weer in volle gang!

De kracht van ons kleine bootje is voor onze collega-wedstrijdzeilers bij de Gooierhaven direct zichtbaar als we de 1ste plaats veroveren in de openingswedstrijd van  13 mei.

Het WR-zeilteam verscheen  op 8 mei weer voor de eerste keer aan de startlijn van de zomeravondwedstrijden (eveneens Gooierhaven). Het bootje loopt ook dan weer als een zonnetje!

Als vandaag het eerste tussenklassement is bijgewerkt, weten wij wel op welke plek we staan!